Om oss


Vi är ditt lokala energibolag i Kristinehamn som levererar energilösningar inom elnät och elhandel. Alltid med dig som kund i fokus.

Kristinehamns Energi AB ägs till 100 % av Kristinehamns kommun. Koncernen består av tre dotterbolag, Kristinehamns Elnät AB, Kristinehamns Energi Marknad AB och Kristinehamns Energi Fastighets AB.

 

Kristinehamns Energi AB

Koncernens moderbolag. Svarar för de koncerngemensamma funktionerna samt vår elhandel som startades 2016. Vi är 7 anställda i moderbolaget och 23 i hela koncernen.

Årsredovisning Energi 2023

Hållbarhetsrapport 2023

Kristinehamns Elnät AB

Det är Elnät och deras montörer som dagligen ser till att elleveransen tryggas hem till dig. Oavsett väder och vind arbetar de ständigt för att underhålla, drifthålla, förebygga fel och reparera elnätet i Kristinehamn tätort med omnejd.

Årsredovisning Elnät 2023

Elnät ansvarar även för gatubelysning och trafikljus på entreprenad åt Kristinehamns kommun.

Behöver du göra en felanmälan av gatubelysningen? Klicka här!

Kristinehamns Energi Marknad AB

Sedan hösten 2016 delägare i det, tillsammans med Adven (tidigare Värmevärden), gemensamägda fjärrvärmebolaget Kristinehamns Värme AB. Dessutom äger bolaget vår solpark på Varnumsleden 1 samt bedriver försäljning av solceller, laddboxar och extrautrustning till våra elmätare. Bolaget hette tidigare Kristinehamns Fjärrvärme AB.

Årsredovisning Energi Marknad 2023

Kristinehamns Energi Fastighets AB

Äger enbart kontorsfastigheten på Varnumsleden 1 i Kristinehamn. I övrigt ingen egen verksamhet.

Årsredovisning Fastighet 2023


Vill du komma i kontakt med vår kundtjänst?

Kundtjänst

Vår strävan är att ha en öppen och nära dialog med dig som kund. Därför är vi aldrig längre bort än ett telefonsamtal eller ett mail. Du kan också chatta med oss direkt här på vår hemsida.

Varnumsleden 1, 681 91 Kristinehamn
Öppettider:
Vardagar 08:00 - 12:00
13:00 - 15:30