Fler ställen att tanka din elbil!


Vi äger just nu sex laddstolpar i Kristinehamns tätort. Genom att erbjuda fler platser för laddning så vill vi göra det enklare att köra laddbara bilar. Vår förhoppning är att det kommer att främja användandet av laddbara bilar och att inspirera andra att fortsätta bygga ut laddinfrastrukturen i Sverige. Laddstolparna finns på Björkvallen, vid Kristinehamns Konstmuseum, vid tågstationen, vid Sannavallen, vid Norra Torget samt vid biblioteket. Varje ställe har plats för två bilar att ladda samtidigt. Laddstolparna är publika vilket innebär att vem som helst kan ladda sin bil i dem. Det är så kallade destinationsladdare/normalladdare med en effekt på 22 kW. Projektet är genomfört med stöd från Klimatklivet genom Naturvårdsverket.

Vi har valt en betaltjänst via Mer som har Sveriges största publika laddnätverk. Mer information hittar du på mer.eco. Om du får problem med din laddning är det Mer du ska ringa till. Du når dem på 077-44 33 900.

Vill du ladda din bil i någon av våra laddstolpar? Klicka dig in här >> för att komma igång med elbilsladdningen.

Är du nyfiken på var du kan ladda din bil via Mer? Här kan du se en karta över laddplatser i Kristinehamn och Sverige.


Vill du komma i kontakt med vår kundtjänst?

Kundtjänst

Vår strävan är att ha en öppen och nära dialog med dig som kund. Därför är vi aldrig längre bort än ett telefonsamtal eller ett mail. Du kan också chatta med oss direkt här på vår hemsida.

Varnumsleden 1, 681 91 Kristinehamn
Öppettider:
Vardagar 08:00 - 12:00
13:00 - 15:30