Vi äger just nu fyra laddstolpar i Kristinehamns tätort. De installerades under oktober 2019. Genom att erbjuda fler platser för laddning så vill vi göra det enklare att köra laddbara bilar. Vår förhoppning är att det kommer att främja användandet av laddbara bilar och att inspirera andra att fortsätta bygga ut laddinfrastrukturen i Sverige. Laddstolparna finns på Björkvallen, vid Kristinehamns Konstmuseum, vid tågstationen och vid Sannavallen. Varje ställe har plats för två bilar att ladda samtidigt. Laddstolparna är publika vilket innebär att vem som helst kan ladda sin bil i dem. Det är så kallade destinationsladdare/normalladdare med en effekt på 22 kW. Projektet är genomfört med stöd från Klimatklivet genom Naturvårdsverket.

Det är inte vi på Kristinehamns Energi AB som sköter driften av stolparna. Vi har valt en betaltjänst via Bee Charging Solutions som har Sveriges största publika laddnätverk. Mer information hittar du på Bee.se. Om du får problem med din laddning är det Bee du ska ringa till. Du når dem på 077-44 33 900.

Vill du ladda din bil i någon av våra laddstolpar? Klicka dig in här >> för att komma igång med elbilsladdningen.

Är du nyfiken på var du kan ladda din bil via Bee Charging Solutions? Här kan du se en karta över laddplatser i Kristinehamn och Sverige.