Vi är ditt lokala energibolag

Vi skapar ljus, värme, trygghet och komfort i din vardag genom att se till att elen kommer fram till dig, just när du behöver den.

Tryggt

För att du som kund ska känna dig trygg med att du får ett bra elpris så jobbar vi med långsiktigt konkurrenskraftiga elpriser. Utan krångliga avtal. Vi tål därför att jämföras. Här kan du läsa mer om våra avtal.

Enkelt

Är du redan elnätskund hos Kristinehamns Elnät får du dessutom allt på en och samma faktura och en kontaktväg för allt som rör din el. Smidigt eller hur?

Nära

Vi är 100% kommunägda och har funnits länge i Kristinehamn, vilket gör att vår lokalkännedom är stor. När du är i kontakt med oss kan du därför vara säker på att få prata med någon som jobbar för och i Kristinehamn.

Vår strävan är att ha en öppen och nära dialog med dig som kund. Därför är vi aldrig längre bort än ett telefonsamtal och har du vägarna förbi är du varmt välkommen att besöka oss på Varnumsleden 1. Just nu tar vi inte emot personliga besök hos oss med anledning av coronapandemin. Gör gärna dina ärenden via telefon, hemsida eller e-post. Stort tack!

Våra vanligaste avtal

Fast avtal

När du vill ha trygghet och kontroll över dina elkostnader och veta i förväg vad ditt elpris blir under hela avtalsperioden. Hos oss kan du välja mellan 1 år eller 3 år.

Rörligt avtal

När du vill följa prisutvecklingen på elmarknaden och få ett pris som varierar från månad till månad. Det rörliga priset är kopplat till spotpriset på den nordiska elbörsen NordPool och sätts i efterskott.

Förvaltad Elfond

Passar dig som inte vill binda ditt pris men ändå har ett stabilt pris över tid.