Förvaltad Elfond


Ett stabilt pris som anpassar sig!

Nu ger vi även små elabonnenter chansen att ta del av en avtalsform som ofta bara erbjuds till storkunder. Förvaltad Elfond är en avtalsform som våra elhandelsspecialister hanterar, där de köper mer el när priset är lågt och mindre el när det är högt. På så sätt skapar man ett stabilt pris som både består av en rörlig del och en fast del. Priset ändras från månad till månad. Du som väljer Förvaltad Elfond får ett nyhetsbrev varje månad där våra inköpare beskriver vad som hänt sedan senast och hur prisutvecklingen har sett ut. Erbjudandet om Förvaltad Elfond gäller enbart i Elområde 3, där bland annat Kristinehamn ingår. (Karta till beskrivning av elområden >>)

Så här har prisutvecklingen sett ut under 2023:

 

Den orangea linjen är det rörliga medelpriset och den blåa linjen är priset per kWh för Förvaltad Elfond.  Den gula linjen är ett medel av de fasta 1- och 3-årsavtalen för varje månad. Här kan du se jämförelsepriserna i en tabell >>

Aktuellt pris för december 2023 var  139,15 öre/kWh inkl moms. Priset för Förvaltad Elfond fastställs i efterskott månaden efter.

Fördelar med Förvaltad Elfond:

  • Eftersom du ingår i en gemensam fond tillsammans med alla andra kunder som väljer Förvaltad Elfond skapar vi möjligheten till en trygg prisutveckling över tid.
  • Du får månadsvisa nyhetsbrev med information om prisutvecklingen den senaste tiden.
  • Du har ingen bindningstid, bara 3 månaders uppsägningstid!
  • Avtalet börjar gälla direkt från och med nästa månadsskifte!*
  • All el i ditt elavtal kommer från sol-, vind- eller vattenkraft.

Vill du teckna Förvaltad Elfond?

Om din anläggning använder mindre än 150 000 kWh så kan du teckna elavtal direkt här på vår hemsida. Har du en större anläggning? Ring oss på 0550- 881 50 eller skicka e-post >>   till vår kundtjänst. OBS! Vi erbjuder endast Förvaltad Elfond till elkunder i elområde 3.

*Gäller om du är kund hos oss utan bindningstid, om du tecknar ett nytt avtal vid inflyttning eller om det är mer än 14 dagar kvar till månadsskifte.

Förvaltad elfond

Kilowattimmepris
126,28 öre/kWh
Elpris inkl elcert + vattenkraft 97,12 öre/kWh
Påslag 3,9 öre/kWh
Moms 25,26 öre/kWh
100% Vattenkraft Ingår i alla våra elavtal
0 kr/mån
Fast månadsavgift Inkl. moms, totalt 468 kr/år
39 kr/mån
Jämförpris

Jämförpriserna baseras på tre olika typårsförbrukningar (lgh, villa resp. eluppvärmd villa) inklusive alla avgifter (fast avgift och moms). Elnätsavgifter och energiskatt ingår inte.

2 000 kWh/år 149.68 öre/kWh
5 000 kWh/år 135.64 öre/kWh
20 000 kWh/år 128.62 öre/kWh

Vill du komma i kontakt med vår kundtjänst?

Kundtjänst

Vår strävan är att ha en öppen och nära dialog med dig som kund. Därför är vi aldrig längre bort än ett telefonsamtal eller ett mail. Du kan också chatta med oss direkt här på vår hemsida.

Varnumsleden 1, 681 91 Kristinehamn
Öppettider:
Vardagar 08:00 - 12:00
13:00 - 15:30