Tryggt, enkelt och nära


Våra elavtal


VÄLJ DET ELAVTAL SOM PASSAR DIG BÄST

Välj mellan våra fasta och trygga avtal med möjlig avtalsperiod på upp till fem år eller vårt rörliga avtal om du själv vill vara aktiv och hålla koll på elmarknaden. Oavsett avtalsform får du som elnätskund allt på en faktura!

Vill du ha hjälp med att byta till oss är du varmt välkommen att kontakta vår kundtjänst på 0550-881 50 så hjälper vi dig direkt på telefon. Du kan även kika förbi oss på Varnumsleden 1 i Kristinehamn.

För elleveranser från Kristinehamns Energi gäller Energiföretagen Sveriges Allmänna Avtalsvillkor samt Kristinehamns Energis Elhandelsvillkor. Du hittar våra avtalsvillkor här.

Läs mer om våra olika avtal nedan eller under ”Våra elavtal” i menyn till höger.

Fast avtal
Rörligt avtal
Fast avtal 3 mån
Anvisat avtal

Passa på-pris!

Just nu bjuder vi på den fasta månadsavgiften de första 6 månaderna om du väljer att teckna avtal med oss här via webben. Erbjudandet gäller alla nya kunder och avtalsformer.

Ord avgift 30 :-/månad. Gäller alla nya avtal som tecknas via www.kristinehamnsenergi.se under perioden 24 mars-24 april 2017.


Vill du komma i kontakt med vår kundtjänst?

Vår strävan är att ha en öppen och nära dialog med dig som kund. Därför är vi aldrig längre bort än ett telefonsamtal eller ett mail. Självklart är du även välkommen att besöka oss om du har vägarna förbi.

Varnumsleden 1, 681 93 Kristinehamn
Öppettider:
Vardagar 08:00 - 15:30