Välkommen att bli kund hos ditt enda lokala elhandelsföretag!

Om du är kund hos Kristinehamns Elnät får du allt på en faktura. Du får hem en skriftlig bekräftelse i brevlådan så snart vi registrerat ditt avtal.

OBS! Vi erbjuder bara avtal till kunder i Elområde 3 där Kristinehamn ingår. Priserna i formuläret nedan är anpassade efter detta. Om du bor i andra elområden hänvisar vi dig till Elpriskollen.se för mer information om vilka leverantörer du kan välja mellan.

VIKTIGT!

Startdatum på ditt avtal blir alltid minst 20 dagar framåt från den dagen vi registrerar ditt avtal. Vi garanterar därför inte att du får det startdatum du har angett i formuläret. I dagsläget har vi längre ledtider än normalt och då kan begäran om leverans dröja. Om du ska flytta in på en adress tidigare än 20 dagar framåt och vill ha oss från startdatum ber vi dig att kontakta oss via telefon istället.

 

1
Välj leveransstart och Avtalsform

2
Fyll i dina personuppgifter

3
Fyll i dina anläggningsuppgifter

Boendeform*

(18 siffror i följd)
(3 bokstäver)
(kWh)

4
Godkänn och skicka in ditt elavtal

Alla konsumenter har enligt Distansavtalslagen rätt att ångra sitt avtal inom 14 dagar från det att avtalet bekräftats från elhandelsföretaget. Nätavgifter tillkommer och faktureras av ditt elnätsföretag. Om du är kund hos Kristinehamns Elnät AB kommer du att få allt på en faktura. Om du vill ångra ditt avtal hittar du vår ångerblankett här >>