Teckna elavtal


Välkommen att bli kund hos ditt enda lokala elhandelsföretag!

Om du är kund hos Kristinehamns Elnät och väljer att teckna elavtal med Kristinehamns Energi så får du allt på en faktura!

 

VIKTIGT!

Priserna i formuläret nedan gäller bara i elområde 3 där Kristinehamn ligger. Om du bor i ett annat elområde kan du ringa oss för prisuppgifter. Du kan också titta på prisjämförelsesidan Elpriskollen.se för mer information om vilka leverantörer du kan välja mellan. Elpriskollen tillhandahålls av Energimarknadsinspektionen.

Startdatum på ditt avtal blir alltid minst 20 dagar framåt från den dagen vi registrerar ditt avtal. Vi garanterar därför inte att du får det startdatum du har angett i formuläret. Om du ska flytta in på en adress tidigare än 20 dagar framåt och vill ha oss från startdatum ber vi dig att kontakta oss via telefon istället.

Om du är intresserad av ett rörligt timpris, ring oss så hjälper vi dig att teckna detta avtal!

 

1
Välj leveransstart och Avtalsform

2
Fyll i dina personuppgifter

3
Fyll i dina anläggningsuppgifter

Boendeform*

(18 siffror i följd)
(3 bokstäver)
(kWh)

4
Godkänn och skicka in ditt elavtal

Alla konsumenter har enligt Distansavtalslagen rätt att ångra sitt avtal inom 14 dagar från det att avtalet bekräftats från elhandelsföretaget. Nätavgifter tillkommer och faktureras av ditt elnätsföretag. Om du är kund hos Kristinehamns Elnät AB kommer du att få allt på en faktura. Om du vill ångra ditt avtal hittar du vår ångerblankett här >>


Vill du komma i kontakt med vår kundtjänst?

Kundtjänst

Vår strävan är att ha en öppen och nära dialog med dig som kund. Därför är vi aldrig längre bort än ett telefonsamtal eller ett mail. Du kan också chatta med oss direkt här på vår hemsida.

Varnumsleden 1, 681 91 Kristinehamn
Öppettider:
Vardagar 08:00 - 12:00
13:00 - 15:30