Rörligt pris


Ett mer flexibelt val

Vi erbjuder två olika typer av rörligt pris:

  • Rörligt medelpris som sätts i efterskott månad för månad och som är ett snittpris för hela månaden för hela kundkollektivet. Med rörligt medelpris spelar det ingen roll när på dygnet du använder elen, det är samma pris. Priset sätts månadsvis i efterskott.
  • Rörligt timpris där du betalar ett pris som baserad på aktuellt timpris på NordPool för varje timme dygnet runt, alla timmar i månaden. Du kan därför styra din elanvändning till de timmar på dygnet då elen är billigare. På fakturan redovisas ditt personliga medelpris utifrån hur du använder el på din anläggning. Det finns en risk med att ligga på ett rörligt timpris eftersom priset kan variera väldigt mycket från timme till timme.

 

Väljer du något av våra rörliga elprisalternativ betalar du vårt inköpspris, påslag och en fast månadskostnad. Inga andra kostnader tillkommer.

Rörligt pris gäller tills vidare och har en uppsägningstid på en månad men du kan självklart byta till något av våra Fasta elavtal när du vill.

För elleveranser från Kristinehamns Energi gäller Energiföretagen Sveriges Allmänna Avtalsvillkor samt Kristinehamns Energis Särskilda Elhandelsvillkor. Dessa hittar du här.

Prisspecifikation – rörligt avtal

Nedan ser du vårt rörliga pris för föregående månad samt dess jämförpriser.

Genom att klicka på pilen efter Kilowattimmepris och Jämförpris nedan får du mer specificerad prisinformation.

Teckna rörligt avtal?
Via Teckna elavtal >> kan du göra det direkt här på webben. Du kan även kontakta vår kundtjänst på 0550- 881 50 så hjälper vi dig.

Rörligt pris

Kilowattimmepris
83,33 öre/kWh
Rörligt pris+elcertifikat 63,76 öre/kWh
Påslag 2,90 öre/kWh
Moms 16,67 öre/kWh
100% Vattenkraft Ingår i alla våra elavtal
0 kr/mån
Fast månadsavgift Inkl. moms, totalt 468 kr/år
39 kr/mån
Jämförpris

Jämförpriserna baseras på tre olika typårsförbrukningar (lgh, villa resp. eluppvärmd villa) inklusive alla avgifter (fast avgift och moms). Elnätsavgifter och energiskatt ingår inte.

2 000 kWh/år 106.73 öre/kWh
5 000 kWh/år 92.69 öre/kWh
20 000 kWh/år 85.67 öre/kWh

Observera att prisangivelser avser föregående månad och information avser Elområde 3. Vi reserverar oss för ev. felskrivningar.


Vill du komma i kontakt med vår kundtjänst?

Kundtjänst

Vår strävan är att ha en öppen och nära dialog med dig som kund. Därför är vi aldrig längre bort än ett telefonsamtal eller ett mail. Du kan också chatta med oss direkt här på vår hemsida.

Varnumsleden 1, 681 91 Kristinehamn
Öppettider:
Vardagar 08:00 - 12:00
13:00 - 15:30