För dig som installatör


Blanketter och information

Kristinehamns Elnät AB har som ledningsägare och koncessionsinnehavare skyldighet att kontrollera elanläggningar som ändras eller nyansluts till elnätet. Kontrollen utförs genom stickprovskontroll på nya eller ändrade elanläggningar som anmälts till oss genom en sk. installationsanmälan.

Alla ändringar eller nyanslutningar skall enligt lag utföras av behörig installatör som skall anmäla detta till koncessionsinnehavaren, dvs oss på Kristinehamns Elnät.

Nyhet!

Vi använder oss numera av den elektroniska blanketten för för- och färdiganmälan som du hittar på www.foranmalan.nu. Skapa ett kostnadsfritt användarkonto och registrera in din anmälan där så hanterar vi den så snart som möjligt. Du kan också följa ditt ärende och se när vi har hanterat det. Under en övergångsperiod kommer du att kunna använda den gamla blanketten som du kan skriva ut nedan. Den kommer dock att fasas ut under året.

Än så länge kan du fylla i aktuell blankett nedan, skriva ut och skicka in till oss. Glöm inte bort underskriften på blanketten! Kom också ihåg att spara en kopia för eget bruk på din egen dator.

Offertförfrågan
Föranmälan tillfällig anläggning
För- och färdiganmälan
Färdiganmälan flerbostadshus
Arbetsbegäran

Det går även bra att maila in påskriven för-/färdiganmälan till kundtjanst@kristinehamnsenergi.se.

För frågor gällande anslutningsärenden, ring Peter Blomgren 0550-881 55 alternativt kundtjänst på 0550-881 50.

Tänk på det här!

Vid planerade avbrott i kundanläggningar, lågspänning

Är du som installatör i behov av att en kundanläggning görs spänningslös måste du skicka in blanketten ”Föranmälan” till oss, minst 10 dagar i förväg.

Planerade avbrott i kundanläggningar, högspänning

Önskar du som installatör att en högspänningsanläggning görs spänningslös fyller du i blanketten ”Arbetsbegäran” och skickar in till oss minst 10 dagar i förväg.

OBS! Ifylld blankett skickas till: driftplanering@kristinehamnsenergi.se

Tveka inte att höra av dig till oss om du har några frågor eller funderingar!


Vill du komma i kontakt med vår kundtjänst?

Kundtjänst

Vår strävan är att ha en öppen och nära dialog med dig som kund. Därför är vi aldrig längre bort än ett telefonsamtal eller ett mail. Självklart är du även välkommen att besöka oss om du har vägarna förbi.

Varnumsleden 1, 681 93 Kristinehamn
Öppettider:
Vardagar 08:00 - 15:30