Testa ditt tak i Solportalen – Få en kostnadsuppskattning direkt!


Du vet väl om att du kan köpa solceller direkt av oss? Vi hjälper dig hela vägen från offert till färdig installation.

I vår Solportal kan du lägga in några korta uppgifter om ditt tak och få en kostnadsuppskattning direkt! Skulle du sedan vara intresserad av en offert skickas formuläret vidare till oss så kontaktar vi dig för att boka in ett hembesök. Både kostnadsuppskattningen och offerten är helt kostnadsfria!

Här hittar du Solportalen >>

De senaste åren har intresset för solceller ökat markant. Det finns flera förklaringar till det, en är att solpanelerna har blivit billigare, en annan är att det har kommit olika typer av avdrag för mikroproducenter som gör att affären blir mer lönsam. Visste du till exempel att du får 60 öre/kWh i skatteavdrag för allt överskott din anläggning levererar ut på elnätet? Dessutom kan du teckna avtal med ditt elhandelsföretag så att de köper överskottet, oftast till spotpris med ett tillägg eller avdrag för kostnader. Men den största vinsten du gör ser du ändå på din faktura genom att du använder den energi som du själv har producerat.

Sedan den 1 januari 2021 finns ett skatteavdrag för grön teknik. Det innebär att du som installerar solceller får 15% i skatteavdrag för material och installation. Om du vill installera ett batteri för att lagra dina producerade soltimmar kan du få ytterligare 50% i skatteavdrag för den installationen. Skatteavdrag för grön teknik ges dessutom till dig som äger en elbil och vill installera en egen laddbox hemma. Då kan du få ytterligare 50% i skatteavdrag för den kostnaden. Här kan du läsa mer om vad som gäller för skatteavdraget för grön teknik >>

 

 


Vill du komma i kontakt med vår kundtjänst?

Kundtjänst

Vår strävan är att ha en öppen och nära dialog med dig som kund. Därför är vi aldrig längre bort än ett telefonsamtal eller ett mail. Du kan också chatta med oss direkt här på vår hemsida.

Varnumsleden 1, 681 91 Kristinehamn
Öppettider:
Vardagar 08:00 - 12:00
13:00 - 15:30