Hur du kan spara energi


Energitips!

Energieffektivisering är alltid viktigt, oavsett hur höga priserna är eller vilken typ elnätsavgift du har. Genom att använda el på ett klokt sätt bidrar du till ett mer hållbart samhälle där elen räcker till alla. En bonus är förstås att du också får mer pengar kvar i plånboken om elanvändningen går till rätt saker, utifrån dina egna förutsättningar så klart. Varje sparad kWh räknas! På Energimyndighetens hemsida kan du läsa mer om den solidariska handlingen att använda elen klokt.

Just nu har vi en unik situation där många kostnader i samhället ökar. Då är det extra viktigt att se över sin anläggning så att elen används på ett effektivt sätt. Olika kunder kan förstås göra olika mycket beroende på vilken typ av anläggning man har, hur många man är i hushållet och vad man har för utgångsläge. Det viktigaste är dock att man har koll på vad elen går till så att man lägger ner resurser och tid på rätt saker. På Mina sidor här på vår hemsida kan du se statistik för din anläggning med ca ett dygns fördröjning. Där kan du se exakt hur många kWh som har använts respektive timme.  Om du vill se realtidsdata behöver du en app för att hantera det.

 

För dig som bor i lägenhet!

Ingen kan göra allt men alla kan göra något!

För dig i villa!

Större åtgärder ger mer synbart resultat men även små åtgärder kan göra skillnad!


Vill du komma i kontakt med vår kundtjänst?

Kundtjänst

Vår strävan är att ha en öppen och nära dialog med dig som kund. Därför är vi aldrig längre bort än ett telefonsamtal eller ett mail. Du kan också chatta med oss direkt här på vår hemsida.

Varnumsleden 1, 681 91 Kristinehamn
Öppettider:
Vardagar 08:00 - 12:00
13:00 - 15:30