Vad är rätt för dig?


Rörligt pris

Priset bestäms i efterhand månad för månad och baseras på ett medelpris av vad en kWh kostade föregående månad.

Passar dig som har möjlighet att själv sätta undan en buffert varje månad för att kompensera för ett högre pris i perioder, oftast under vintern.

Läs mer om rörligt pris >>


 

Rörligt timpris

Kunden debiteras det pris som gäller varje enskild timme, dygnet runt, föregående månad. På fakturan anges medelpriset av kundens alla uttagna kWh.

Passar dig som tycker om att hålla koll varje dag på vad kommande dags timpriser kommer att bli och anpassa dina vanor efter det. Ofta är elen billigare på natten, men inte alltid. Genom att styra din energianvändning till dygnets billigare timmar så kan du få ett lägre pris än om du har ett rörligt medelpris. Timpriserna finns på elbörsen NordPool men vår samarbetspartner Mälarenergi har också en sida där du bland annat kan se timpriserna dag för dag. Priserna för nästkommande dag visas från kl 13.00 dagen innan. Vi erbjuder samma avtalsformer och priser som Mälarenergi men som kund hos oss får du även kostnaderna för elnät på samma faktura.


 

Förvaltad Elfond

Den nyaste produkten vi har. Fonden förvaltas av våra elhandelsspecialister som köper många kWh när priset är lågt och få när priset är högt. På så sätt skapas ett stabilt pris över tid. Priset sätts från månad till månad.

Passar dig som inte vill binda ditt avtal på ett fast pris men ändå ha ett stabilt pris över tid. Som kund med vår fond får du ett månadsbrev varje månad som bland annat beskriver hur stor del av priset som varit rörligt och hur stor del som är prissäkrat under föregående månad.

Läs mer om Förvaltad Elfond >>


 

Fast Pris 1 år och Fast Pris 3 år

Kunden betalar det fasta pris som gäller vid avtalstecknandet under hela avtalsperioden.

Passar dig som vill veta hur mycket elen kommer att kosta varje månad.

Läs mer om fast pris >>


 

 


Vill du komma i kontakt med vår kundtjänst?

Kundtjänst

Vår strävan är att ha en öppen och nära dialog med dig som kund. Därför är vi aldrig längre bort än ett telefonsamtal eller ett mail. Du kan också chatta med oss direkt här på vår hemsida.

Varnumsleden 1, 681 91 Kristinehamn
Öppettider:
Vardagar 08:00 - 12:00
13:00 - 15:30