Jobba i kundtjänst


Kundtjänst


Gemensamt för våra kollegor i kundtjänst är att de gillar att vara lite av spindeln i nätet. De är en del av flertalet interna rutiner men mest gillar de kontakten med kund.

En vanlig dag i kundtjänst

I kundtjänst är det ofta full fart och ingen dag är den andra lik. Det tecknas elavtal och svaras på frågor kring abonnemang, fakturor, belysning och elnät. Flyttar, felanmälningar och autogiroansökningar registreras och andra administrativa delar sköts med van hand.

Som kund och elinstallatör får du snabbt hjälp om du har några funderingar kring avtal, nyanslutningar, pågående arbeten på elnätet eller om du är i behov av hjälp med kabelutsättning mm. Du kan även få information om dina leverantörsbyten och vilken elleverantör du har. Oavsett fråga hjälper de dig eller hänvisar dig vidare till rätt person.

I anknytning till vår kundtjänst sitter även vår marknadschef som bl.a. har hand om all vår kommunikation och information ut till dig som kund.


Vill du komma i kontakt med vår kundtjänst?

Kundtjänst

Vår strävan är att ha en öppen och nära dialog med dig som kund. Därför är vi aldrig längre bort än ett telefonsamtal eller ett mail. Självklart är du även välkommen att besöka oss om du har vägarna förbi.

Varnumsleden 1, 681 93 Kristinehamn
Öppettider:
Vardagar 08:00 - 12:00
13:00 - 15:30