Vi gör julfint!


Vi tycker om att göra Kristinehamn finare. Därför har vi de senaste åren arbetat med att försöka bidra till att vår gemensamma utemiljö blir ännu trevligare än vad den kanske var innan. Årets nyhet är att vi har slagit in ett antal kabelskåp i centrum i julpapper. Kabelskåpen står där de står och ser ofta lite trista ut. En del av dem är gamla och solkiga, andra är nya men väldigt, väldigt gråa. Därför ville vi göra någonting nytt. Efter att ha pratat med centrumföreningen Omtänksamma Kristinehamn så kom vi fram till att detta skulle kunna vara ett sätt att göra centrum lite finare inför jul. Under december kommer vi tillsammans med Omtänksamma Kristinehamn att arrangera en liten tävling kopplat till kabelskåpen. Håll utkik i våra sociala medier!

Förutom kabelskåpen har vi också en lysande boll i Järnvägsparken. Bollen lyser i olika färger beroende på hur mycket energi vi i Kristinehamn tillsammans använder. Om det är riktigt kallt ute lyser bollen rött och om det är lite mildare lyser den grönt. Syftet med Energibollen är dels att göra det lite mysigare i parken men också att visualisera hur vår gemensamma elanvändning ser ut. Energibollen sitter uppe från oktober till april.


Vill du komma i kontakt med vår kundtjänst?

Kundtjänst

Vår strävan är att ha en öppen och nära dialog med dig som kund. Därför är vi aldrig längre bort än ett telefonsamtal eller ett mail. Du kan också chatta med oss direkt här på vår hemsida.

Varnumsleden 1, 681 91 Kristinehamn
Öppettider:
Vardagar 08:00 - 12:00
13:00 - 15:30