Seriebyten på Västra och Södra Ringvägen!


Vi har hand om gatubelysningen på uppdrag av Kristinehamns kommun. Förutom ren felavhjälpning arbetar vi också med att göra så kallade seriebyten och nu är det delar av Ringvägarna som ska bytas.

Ett av syftena med att göra seriebyten är att byta ut lampor eller armaturer innan de går sönder. Ett annat är att ersätta gammal utrustning med ny, i det här fallet med led-armaturer. En armatur är toppen av stolpen som själva lampan sitter i. Förutom att led-tekniken är mer energisnål än den gamla har den också en längre livstid.

Seriebyten genomförs årligen i olika områden i vår kommun och just nu är det alltså Västra och Södra Ringvägen som står på tur. Arbetet har redan smugits igång men kommer att pågå ett tag framöver. Förutom seriebyten arbetar vi kontinuerligt med att byta ut trasiga lampor, laga armaturer och reparera kablar som skadas i marken.

Under tiden som arbetet pågår kommer vår skylift med en skyltvagn bakom stå längs vägen. Ibland kommer den att blockera ett helt eller delar av ett körfält. Vi är mycket tacksamma för att du som färdas i bil tar det försiktigt när du passerar oss.


Vill du komma i kontakt med vår kundtjänst?

Kundtjänst

Vår strävan är att ha en öppen och nära dialog med dig som kund. Därför är vi aldrig längre bort än ett telefonsamtal eller ett mail. Du kan också chatta med oss direkt här på vår hemsida.

Varnumsleden 1, 681 91 Kristinehamn
Öppettider:
Vardagar 08:00 - 12:00
13:00 - 15:30