Nystartad kundpanel


Är det dig vi letar efter till vår kundpanel?

Energibranschen är i ständig förändring med nya bestämmelser, förutsättningar och produkter. Det kan ibland vara svårt för oss som litet lokalt energibolag att bestämma vad vi ska satsa på. Speciellt när ambitionen är att kunna erbjuda en så bra, lokal tjänsteportfölj som möjligt.

Vår tanke är att skapa en kundpanel där du som är kund hos oss får möjlighet att testa nya tjänster eller erbjudanden, eller tycka till kring vårt utbud. Vi kommer att skicka ut frågeställningar eller uppgifter några gånger per år som du får tid på dig att besvara. Vi tänker oss också att gruppen träffas 2 gånger per år för att diskutera aktuella frågor. Uppdraget är helt frivilligt och vi ställer inga krav på dig som deltar men är mycket tacksamma för all eventuell återkoppling. Med det sagt utgår det heller ingen ersättning för deltagandet. Vi lovar dock att bjuda på gofika när vi ses!

Ett exempel på uppdrag som vi skulle vilja utvärdera i vår kundpanel är att vi alldeles snart kommer att lansera ett par nyheter på vår hemsida. Då kan uppdraget bli att testa dessa nyheter och komma med återkoppling kring dem. Tycker du att det låter spännande? Kontakta oss via e-post!


Vill du komma i kontakt med vår kundtjänst?

Kundtjänst

Vår strävan är att ha en öppen och nära dialog med dig som kund. Därför är vi aldrig längre bort än ett telefonsamtal eller ett mail. Du kan också chatta med oss direkt här på vår hemsida.

Varnumsleden 1, 681 91 Kristinehamn
Öppettider:
Vardagar 08:00 - 12:00
13:00 - 15:30