Klottersanering för en bättre utemiljö!


Varje år klottersanerar vi ett tiotal transformatorstationer på olika ställen i vårt nätområde. Vi försöker att prioritera utifrån hur illa nerklottrad stationen är och självklart gör vi extrainsatser när någon skrivit något stötande. I de flesta fall behöver vi måla om hela byggnaden för att det ska bli snyggt men en del av våra transformatorstationer är behandlade med ett speciellt vax som gör att vi kan tvätta bort det mesta istället för att måla över. Det gör att det blir både enklare och billigare.

micke målar om station

 

En ommålning av en transformatorstation kostar oss ca 10 000 kr så på ett år ligger kostnaden totalt på omkring 100 000 kr. Eftersom det är pengar som vi gärna hade kunnat använda till någonting annat tycker vi förstås att det är lite tråkigt men det blir också väldigt fint när vi är klara.

Om du ser att en transformatorstation är särskilt illa däran så får du gärna kontakta oss så kan vi lägga in den i vår plan för ommålning.


Vill du komma i kontakt med vår kundtjänst?

Kundtjänst

Vår strävan är att ha en öppen och nära dialog med dig som kund. Därför är vi aldrig längre bort än ett telefonsamtal eller ett mail. Du kan också chatta med oss direkt här på vår hemsida.

Varnumsleden 1, 681 91 Kristinehamn
Öppettider:
Vardagar 08:00 - 12:00
13:00 - 15:30