En dag i kundtjänst!


Hej,

Jag heter Josefin Nilsson och arbetar inom kundtjänst, samt med försäljning på Kristinehamns Energi.

Vårt arbete i kundtjänst består av många olika arbetsuppgifter men främst är det vi som har kontakten med er kunder och besvarar alla de frågor och funderingar som kommer in till oss via våra olika kanaler: telefon, mail, chatt, mina sidor, besök osv.

Det kan vara frågor om fakturor, el-abonnemang, elpriser, mätarbyten och mycket annat som berör våra olika verksamheter elnät och elhandel.

Sedan det nya gröna skatteavdraget infördes vid årsskiftet har vi även en markant ökning av kunder som är intresserade av solceller, laddboxar och övriga energitjänster.

Vi hanterar även en hel del administrativa uppgifter som debitering, olika brevutskick och flyttärenden (Vi har drygt 100 omflyttningar i lilla Kristinehamn varje månad!) samt att vi hjälps åt att uppdatera hemsida, nyhetsbrev och Facebooksida med aktuell, och ibland akut information om våra pågående projekt eller driftstörningar.

Utöver arbetet i kundtjänst är jag certifierad elhandlare och jobbar även med försäljning till företag på elhandel.

Det är en fantastiskt spännande, komplex och intressant marknad att följa som utvecklas hela tiden. Men också en utmaning, framför allt i dessa tider med höga elpriser, att hjälpa och guida befintliga och nya kunder, stora som små, till ett bra elavtal.

Förutsättningarna skiljer sig åt mellan olika kunder beroende på verksamhet och det handlar inte enbart om att det lägsta priset utan också om att få ett tillräckligt bra och mer förutsägbart pris över tid.

Har du ett företag och vill ha hjälp och råd kring elavtal är du varmt välkommen att höra av dig till mig! Ni kan även följa mina uppdateringar kring den aktuella elprisutvecklingen i dessa nyhetsbrev.


Vill du komma i kontakt med vår kundtjänst?

Kundtjänst

Vår strävan är att ha en öppen och nära dialog med dig som kund. Därför är vi aldrig längre bort än ett telefonsamtal eller ett mail. Du kan också chatta med oss direkt här på vår hemsida.

Varnumsleden 1, 681 91 Kristinehamn
Öppettider:
Vardagar 08:00 - 12:00
13:00 - 15:30