Dags att gräva? Kontakta oss först!


Nu när den varma vårsolen värmer våra nästippar är det många som vill börja fixa och trixa på sina fastigheter. Kanske vill man göra en ny uppfart, dränera sitt hus, sätta nytt staket eller göra en snygg rabatt. När man gräver är det oerhört viktigt att först kontrollera om det går några kablar i marken.

Det finns bara nackdelar med att gräva av eller skada en kabel. Dels kan man orsaka ett strömavbrott som i bästa fall bara drabbar en själv och i värsta fall drabbar ett större område. Dels är det farligt att skada våra kablar eftersom man kan få en elstöt. Dessutom är det kostsamt och dyrt, en väldigt onödig kostnad eftersom det är helt gratis att få kabeln uppritad på marken eller att få en karta om man föredrar det. Om du ska gräva, gå in på ledningskollen.se och anmäl senast 5 arbetsdagar innan du börjar så kommer vi ut och visar dig vart kablarna går. Håll sedan en marginal på en meter på vardera sidan strecket på marken så är du helt säker på att missa kabeln.

Lycka till med alla dina vår- och sommarprojekt!


Vill du komma i kontakt med vår kundtjänst?

Kundtjänst

Vår strävan är att ha en öppen och nära dialog med dig som kund. Därför är vi aldrig längre bort än ett telefonsamtal eller ett mail. Du kan också chatta med oss direkt här på vår hemsida.

Varnumsleden 1, 681 91 Kristinehamn
Öppettider:
Vardagar 08:00 - 12:00
13:00 - 15:30