Intresset för solceller är för närvarande rykande hett och för Kristinehamns Energi har det inneburit att våren har varit fullbokad med installationer från beställningar som inkom redan under hösten 2021. Det kommer in många förfrågningar och vi lämnar offerter på löpande band just nu.

När vi började med solcellsförsäljning 2018 var nyfikenheten stor och många hörde av sig med sina funderingar för att bilda sig en uppfattning om vad det innebär att bli en solproducent. Nu har många redan bestämt sig för att skaffa solceller när de kontaktar oss för en offert, och man vill komma i gång så fort som möjligt.

En del begär in offerter från flera bolag för att jämföra, men många ser fördelar med att handla lokalt och hittills har vi fått mycket positiv respons från de som valt att köpa sin anläggning av oss.

– Vi är jättenöjda med kontakten med Kristinehamns Energi, med installationen och med de montörer som varit här. De har varit jättetrevliga, säger Thomas som är en av dem som var förutseende och gjorde sin beställning redan under hösten och som fick sin anläggning installerad nu under våren.

Det är viktigt för oss som ett litet bolag i Kristinehamn att hjälpa och guida våra kunder på bästa sätt hela vägen från offert till färdig anläggning, funderingar kring elavtal osv, och vi märker också att intresset sprider sig vidare bland grannarna och bekanta till dem som skaffat en solanläggning.

– Att skaffa solceller är lite som att skaffa hund! skrattar Thomas. Folk blir nyfikna, stannar och pratar och ställer frågor.

Är du nyfiken på vad solceller skulle innebära för dig? Tveka inte att höra av dig till oss med dina funderingar. På vår hemsida finns mer information och där kan du dessutom få ett ungefärligt pris direkt! Här hittar du information om vårt erbjudande >>