Välkommen till nya kristinehamnsenergi.se


Nu lanserar vi äntligen vår nya och uppdaterade webbplats. Några mindre finjusteringar och funktioner kvarstår att fixa till men det mesta är på plats, vilket känns jättekul!

Designen är ny och hela webbplatsen är anpassad för såväl dator som smartphones/surfplattor. Fokus ligger på att det ska vara enkelt och smidigt för dig att hitta det du söker. Antalet sidor är färre och i högermenyn hittar du på vissa platser även snabblänkar till vidare läsning eller annan matnyttig information.

Vi vill att du som kund ska få en tydligare uppfattning om vad vi gör och vårt erbjudande. För dig som är intresserad av oss som arbetsplats är vår förhoppning att du ska få en känsla av hur det är att jobba hos oss.
Vi hoppas att du kommer att tycka om vår nya kostym och snabbt hitta den information du söker. Låt oss gärna veta om det är något du saknar, inte hittar eller tycker vi kunde göra annorlunda.
Lättast mailar du vår kundtjanst eller ringer oss på 0550- 881 50.

Varmt välkomna!


Vill du komma i kontakt med vår kundtjänst?

Vår strävan är att ha en öppen och nära dialog med dig som kund. Därför är vi aldrig längre bort än ett telefonsamtal eller ett mail. Självklart är du även välkommen att besöka oss om du har vägarna förbi.

Varnumsleden 1, 681 93 Kristinehamn
Öppettider:
Vardagar 08:00 - 15:30